Image by Josh Webb

Waarom Kauwboys?

Scroll Down

  1.5 miljoen

Kauwgompjes komen elk

jaar in Nederland op straat  terecht

€1,77

Elk kauwgompje dat op de

grond eindigt, kost  €1,77

om te verwijderen.  

25 Jaar

Is het aantal jaar 

dat een kauwgompje

op straat blijft liggen

Wij vinden dit belachelijk en geloven dat het nu de tijd is om dit op te lossen. We willen niet dat onze kinderen opgroeien in een wereld waar ze moeten  zwemmen in een oceaan vol met plastic of op een straat lopen die bedekt is met afval.
 

Daarom zijn wij WeFresh begonnen.

Waarom kiezen voor WeFresh?

Altijd een plek om je kauwgom weg te gooien

Elke kauwgom fan kent het probleem wel... Je loopt op straat of zit in de auto en je ziet om je heen geen prullebak maar bent wel al een uur op dat ene kauwgompje aan het kauwen.

 

Tuf je hem op de grond, slik je het door of blijf je toch met tegenzin kauwen? Met de Freshcase heb jij altijd een prullebakje om je kauwgom in achter te laten. Zo kun jij genieten van de lekkerste kauwgom op een duurzaame manier.

Duurzaam op alle vlakken

Green Buildings

Wij krijgen vaak de vraag "Waarom verkopen jullie geen bio-afbreekbare kauwgom?" De reden hiervoor is simpel: Bio-afbreekbare kauwgom is helemaal niet afbreekbaar.

De natuurlijke plastics zijn volgens Katja Loos (Wetenschapper met een brede kennis van polymeren en macromoleculen.) niet veel beter dan de huidige synthetische kauwgom, aangezien bio-kauwgom ook nog zo'n 10 jaar in het milieu blijft liggen.

Het grote probleem van de macromoleculen kauwgom is dat het in onze voedselketen terecht komt. Niet echt fris volgens ons... daarom willen wij het voor de mens heel makkelijk maken om kauwgom nooit meer op straat achter te laten.