Onze projecten

Al meerdere partijen werken samen met WeFresh. Zij zien in dat het efficiënt werkt tegen het bestrijden van kauwgomvervuiling en op deze manier kunnen de bezoekers nog steeds genieten van een lekker kauwgompje.

Benieuwd wie dit zijn... scrol naar beneden!

Sustainable_Development_Goal_12.png

Cygnus Gymnasium

De plek waar echt heel erg veel kauwgompjes op de grond eindigen... dat zijn natuurlijk de scholen. Onder de tafels, op schoolpleinen en in de kantine. Helaas kom je het echt overal tegen.

Cygnus was er klaar mee en is samen met WeFresh het avontuur begonnen om als eerste school het kauwgomprobleem op te lossen.

 

Naast de vermindering van schoonmaakkosten en het uitstralen van duurzaamheid, biedt kauwgom ook nog eens studie voordelen. Het verbetert namelijk concentratie en verminderd stress, en houdt de shool schoon en fresh!

 

 

Yellow and Black Quotes Twitter Post (11
foto tsh voor website.jpg
Sustainable_Development_Goal_12.png

Het student hotel

In de student hotel kantine kan iedereen een Freshcase kopen en kauwgom bijvullen. Geen kauwgom op de grond en de student hotel straalt uit dat het zich inzet voor duurzaamheid! 

930287_v7.jpeg
Sustainable_Development_Goal_12.png

Stay Okay Hostel

Stay Okay is het eerste bedrijf dat het WeFresh concept heeft geïntegreerd. Zij maken deel uit van onze missie om het kauwgomprobleem op te lossen. 

StayOkay verkocht eerst geen kauwgom omdat dit een vervuilend product is. Door WeFresh blijven de gasten weer fris in hun mond, zonder kauwgom op de grond!